Sider

mandag den 25. marts 2013

Det første Zpagettiprojekt

Mit første Zpagettiprojekt er blevet færdigt - et hæklekit jeg fik i julegave med garn, opskrift, håndtag og hæklenål. Tasken blev færdig for en måned siden, men den har ligget og ventet på at få syet for i. Nu er det klaret med neonblomstret bomuld fra Stof og Stil. Her fandt jeg også de store knapper, som jeg selv har betrukket.søndag den 24. marts 2013

Søndagshæklerier

Jeg har indtil videre haft en afslappet søndag med masser af tid til hygge og hækling. Min forårs/sommerbluse er vokset et pænt stykke, og med det dejlige solskin vi har haft, begynder jeg så småt at tro, at det bliver rigtig forår på et tidspunkt...
Jeg har også arbejdet på disse småtterier, som jeg viser frem igen, når de er blevet færdige. I øvrigt har jeg mange kreaplaner for min påskeferie. Planerne involverer både hæklenål, symaskine og køkkenredskaber. Derudover skal der også være tid til en god bog og film og hygge med familien.
Den gode film kan jeg forresten godt krydse af, for jeg var i biografen i fredags og se "Les Miserables". Den kan anbefales!

tirsdag den 19. marts 2013

Jeg er her endnu!

Jeg har fået et par kommentarer om, at det er længe siden, jeg har været aktiv på bloggen. Det er rigtigt. Oven på den megen aktivitet i februar med A-Å legen, trængte jeg til en skrivepause. Jeg havde dog ikke regnet med at den skulle være SÅ lang, men arbejdet har også taget ekstra tid og tanker, og fritiden er prioriteret anderledes.
Nu er jeg så tilbage, og hvad er der så sket i den tid, jeg har været væk? Jeg fik jo afsluttet nogle projekter i februar og er så småt begyndt på nye. Et af dem er en hæklet forårs/sommerbluse. I kan ane modellen på billedet, jeg har hevet den ud af min mors Familie Journal en gang sidste sommer. Mon ikke den kan være rar, hvis det engang skulle gå hen og blive forår og sommer!?


lørdag den 2. marts 2013

Påskenørklerier

Efter en dag med mange timers korsang trængte jeg til lidt kreativt arbejde. Strik og hækling tiltrak mig ikke, og det hører ellers til sjældenhederne! I stedet fandt jeg tape og andet frem, og det kom der disse påskeinspirerede kort ud af. Jeg fik aldrig lavet og sendt julekort sidste år. Måske kan nogen nu få en lille påskehilsen.