Sider

torsdag den 22. maj 2014

12 months of knitting planer

Der er mange ting, jeg gerne vil lave, så det er lidt svært at vælge. Hm... På den anden side er der også ting, jeg skal lave, fordi det er bestillingsopgaver eller gaver. Planen for de kommende måneder ser derfor sådan ud:
Juni: Bestillingsopgaver
Juli: Noget til mig selv
"Noget til mig selv" er ikke særlig konkret, men det skal styres helt af, hvad jeg har lyst til at lave til den tid, og det kan jeg jo ikke vide nu. Jeg er tyvstartet på en af bestillingsopgaverne: Et tørklæde til min søster.

onsdag den 21. maj 2014

Gæt nogle dimser

Jeg var til konfirmation Store Bededag og skulle pakke penge ind på en kreativ måde. Det blev til et par små Kinderægcupcakes. Grundopskriften er her og opskriften på rosen er her.

Og så kom her en lille gætteleg: Hvad mon disse dimser skal blive til? Har du et bud? Det er bare for sjov, så man får ros for sit gæt, men ingen præmie.

tirsdag den 20. maj 2014

Færdigt majprojekt

Majmåneds projekt er færdigt. Det er en lille hæklet bolero med masser af mønster. Opskriften er fra bogen "Stitch 'n bitch crochet - The Happy Hooker" og garnet er Natura Just Cotton fra DMC. Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvad jeg skal bruge den til...

søndag den 18. maj 2014

Tour de garnbutik

I går stod den på heldagshygge med Sykredsen (med blødt d). Dagens hovedformål var at besøge så mange københavnske garnbutikker, vi orkede, og pengepungen med rimelighed kunne holde til. Vi nåede 3, for det var jo skønt vejr, og derfor voldsomt tiltrækkende at sidde på en bænk i solen og drikke kaffe, strikke/hækle og snakke. Første stop var Nørkleriet i Vanløse, hvor denne fine hæklede barnevogn inviterede indenfor.
Billedet er lånt hos Christunte
Så gik turen til Wadils i Valby, hvor der var sommersalg og kat i butikken. At katten forsøgte at flytte ind var ikke med ejerens gode vilje. Her røg et rundpindeetui og noget mohairgarn i kurven.
Sidste butik vi besøgte var Rasmilla på Amager. Her blev det til et par nøgler Rasmilla Yndlingsgarn. Udover garnet fik vi selvfølgelig også masser af inspiration med hjem, og jeg blev mindet om projekter, jeg egentlig havde tænkt mig at lave en gang...

Turen sluttede på Frederiksberg, hvor timerne fløj afsted og pinde, nåle og snakketøj glødede. En skøn dag!

torsdag den 15. maj 2014

For enden af regnbuen

Man siger jo i hvert fald i Irland, at der for enden af regnbuen er en krukke med guld. Det har da været guld værd at læse med på alle de forskellige indlæg, der har været om farverne. Tak, Liv, for den gode idé! Men jeg synes altså der mangler et indlæg i alle regnbuens farver. Da jeg skrev om rød, overvejede jeg at sætte bøgerne i reolen i farveorden. Det er gjort, og jeg kan ikke finde de bøger, jeg leder efter, men det ser da godt ud! Der er også blevet produceret en dåbsgave i alle regnbuens farver. Jeg ved dog ikke, om jeg har holdt mig helt til den, for regnbuer, autoriserede farverækkefølge :-)


onsdag den 14. maj 2014

Regnbue: lilla

Lilla er også en farve jeg holder af. Jeg kunne finde noget tøj i farven, men har i stedet snøret skoene og bevæget mig ud i haven. Hører pink ikke nok ind under lilla?
tirsdag den 13. maj 2014

Regnbue: blå

Blå er nem. Jeg har en del blåt, både i klædeskabet og boligen i øvrigt. Blåt til lyst har jeg denne gang koncentreret mig om køkkenet. Faktisk er det meste genbrug.
Platter på væggen...

...små og store.

Salt og peber køer

Min "Madam Blå"

Upcycling - en etagere af gamle tallerkner

mandag den 12. maj 2014

Regnbue: grøn

Jeg er håbløst bagud, men meget stædig og VIL gøre regnbuelegen færdig! Så de næste dage kommer nogle korte indlæg med billeder fra matriklen i grøn, blå og lilla.
Først grøn...
Den sultne larve Aldrig-mæt på min hæklepose

Opslagstavlen på arbejdsværelset