Sider

lørdag den 2. februar 2013

B som bøger

Når man er mig, kan man godt ind i mellem få et behov for eller trang til nye bøger! Det er ikke, fordi jeg ikke har nok i forvejen, jeg har endda bøger, jeg ikke har læst endnu, men der opstod altså et behov for lidt nyt til kreaboghylden. Jeg ledte især efter hæklebøger og blev kun en anelse afledt undervejs. Bestillingen blev sendt afsted, og så måtte jeg bare vente utålmodigt på posten.

I mandags kom de endelig. Jeg havde virkelig begrænset mig, det blev til 2 hæklerelaterede bøger og en afledning. Jeg købte "The Granny Square Book" med 75 forskellige mønstre til firkanter. Nogle vil mene, det grænser til det nørdede at have sådan en bog. Jeg synes nærmest, den er uundværlig...

Kender I det, at man ser en titel på en bog og tænker: "Den må jeg læse!", før man overhovedet har læst bagsiden? Det var tilfældet med den anden bog "Hooked on Murder". Den er da hæklerelateret - undertitlen er "A Crochet Mystery", og jeg tænkte straks: Er vi ude i noget Miss Marple-agtigt? Jeg er ikke nået langt i den endnu, men kan afsløre at heltinden er en 48-årig eventkoordinator i en boghandel i Los Angeles, der forsøger at opklare, hvem der slog lederen af hæklegruppen ihjel. Hun kommer selv under mistanke og må lære at hækle for at opklare mysteriet. Og hvad er det gruppen hækler? Granny squares/oldemorfirkanter! Vupti, så blev den bog relevant, og der er endda en opskrift bagerst i bogen!
Afledningen var i øvrigt Magne Hovdens "Sameland", men den er ikke hæklerelateret, derfor intet billede.
Jeg synes stadig, der mangler noget på kreaboghylden, men måske kan jeg få dækket behovet på håndarbejdsmessen i dag.

3 kommentarer:

 1. Okay - en hæklemystieriebog - det er da virkelig nørdet, på den fede måde! Du må lave en anmeldelse når du er færdig! : )

  SvarSlet
 2. De ser spændende ud, dine hæklebøger.

  SvarSlet
 3. Ha ha - tænk, at hun skal lære at hækle for at opklare mysteriet! Det er virkelig klasse med sådan et plot!
  Og tak for en Dejlig uDflugt i Dag med sykreDsen! Det var rigtig hyggeligt.

  SvarSlet