Sider

torsdag den 23. maj 2013

Aahh, solskin!

Så kom solen igen og jeg fik taget billeder af forhaven - nu med fliser. Her kan du se hvordan det så ud uden fliser. Det er meget pænere nu, hvis du spørger mig. I Kristi Himmelfartsferien havde jeg besøg af min kusine og fætter med deres påhæng, og så var den ged barberet (jeg mener: fliserne lagt). Nøj, hvor vi knoklede eller rettere: de knoklede. Jeg stod for forsyninger til tropperne, men fik da også slæbt en sten eller to. De andre lavede et imponerende og flot stykke arbejde.


Nu kan jeg så hygge mig med at feje mere sand i fugerne og vande myrebæsterne, der allerede har puffet sand op fra de nye fuger. Der skal også plantes lidt nyt, men I får altså ingen overbliksbilleder af beddet. Der er for meget uønsket grønt til at jeg vil vise det frem. Jeg fandt dog en enkelt fin blomst.

onsdag den 22. maj 2013

Æv regnvejr...

Generelt har jeg ikke noget imod regnvejr. Faktisk giver vejret i dag en glimrende grund til at blive inde og hygge med en god film, en bog eller noget håndarbejde. Nu er det bare sådan, at jeg havde tænkt, at jeg skulle lægge billeder ind fra min nye og forbedrede forhave, og de billeder bliver ikke taget, fordi det regner. Æv.

Nå, så må jeg jo finde på noget andet. I sidste uge var jeg i biografen hele 2 gange. Den første film var "En sang for Marion". En herlig livsbekræftende film om ægteparret Marion og Arthur og det kor, den optimistiske Marion synger i, og som den gnavne Arthur ufrivilligt bliver medlem af. En god film der kalder på både latter og tårer.
Den anden film var "Silver Linings Playbook" som handler om Pat der, efter 4 års ophold på et psykiatrisk hospital, udskrives uden at være helt rask. Hans mål er at blive genforenet med sin ekskone, og den unge enke Tiffany forsøger at hjælpe ham, mod at han deltager i en dansekonkurrence med hende. Både Pat og Tiffany er mere eller mindre maniske, så der opstår flere morsomme episoder i deres kontakt med hinanden og andre mennesker. Jeg kunne især lide dialogen i filmen, som er tilsvarende manisk og dybt logisk på en langt, langt ude facon! Pat spilles af Bradley Cooper og Tiffany af Jennifer Lawrence, der iøvrigt vandt en Oscar for rollen.

mandag den 6. maj 2013

Ud i det blå

I weekenden har jeg været på udflugt ud i det blå sammen med min moster. Formålet med turen var en konfirmation i Sønderjylland, og det var en dejlig og hyggelig fest, men det er turen dertil, jeg vil skrive lidt om i dag. På vej mod målet gjorde vi holdt ved Koldinghus. Det er mange år siden, jeg har været der sidst, så det var et nyt gensyn. Bygningen og restaureringen er i sig selv imponerende, men bonusoplevelsen var den særudstilling museet har lige nu. Udstillingen hed "UNIKAFORM -Kongelige uniformer som inspiration" og viste forskellige strikkedesigneres bud på beklædning inspireret af uniformer og de kongelige. Flot og inspirerende. Har du fået lyst til at se mere, kan du nå det endnu. Udstillingen står der til den 16. juni 2013.Kjolens "mønster" er kongerækken med årstal og monarkerne valsprog


Denne syerske stod i gågaden i Aabenraa


fredag den 3. maj 2013

Grovere nørklerier

Der er langt mellem indlæggene på bloggen for tiden. Jeg er begyndt på arbejde igen, og tiden må prioriteres. Det er dejligt at være i gang igen, men de sidste fire uger har tæret på energien og overskuddet, og jeg er TRÆT, når jeg kommer hjem.
Hjemme har der ikke været meget tid til hvile. Jeg er i gang med nogle tunge og grove "nørklerier". Der skal lægges nye fliser i forhaven, og så skal de gamle jo liiige fjernes først. Jeg har for længst meldt mig ud af fitnesscenteret ;-) Det er noget af et projekt, men første fase er overstået.