Sider

onsdag den 2. januar 2013

Godt nytår!

Så blev det nye år skudt i gang, og mange har sikkert lavet en lille status over året, der gik, og har gjort sig tanker om året, der kommer. For mit eget vedkommende blev 2012 jo året, hvor jeg sprang ud som blogger. Det har været et spændende projekt at starte på. Tak for de kommentarer jeg har fået undervejs. Man bliver så glad, når nogen tager sig tid til "at svare igen". Den faste læserskare vokser langsomt - nu er den på 3!
Sidste års krea-gavehøst.
Jeg er ikke den store tilhænger af nytårsfortsætter, da jeg har en udpræget tendens til ikke at holde dem, men  jeg har nogle ønsker om, hvad 2013 må bringe af kreative projekter. Noget giver sig selv, når man ser krea-gavehøsten. Jeg skal hækle i Zpaghettigarn - det bliver en taske, hvis jeg følger opskriften,der fulgte med garn og hæklenål. Jeg må vist også kaste mig ud i strømpestrikningens kunst. Nogle vil mene, at det er på tide... Ellers ønsker jeg at gøre nogle af mine WIPs færdige fx det hæklede tæppe og mit strikkede sjal. Og på materialelageret ligger der flere projekter og venter. Godt at det er vinter og mørkt og koldt lidt endnu. Det er den bedste undskyldning for at krybe sammen i lænestolen med garn og hæklenål. Godt nytår til jer alle sammen. 

2 kommentarer:

  1. Helt klart den bedste undskyldning!
    Tak for en hyggelig aften. Er spændt på om du bliver bidt af strømpestrikning!

    SvarSlet
  2. Ja, igang med strømpestrikningen - det er altså hyggeligt og resultatet er skønt!!! Med strømper er der virkelig tale om at det strikkede bliver brugt.....(jeg har da ihvertfald både strikket trøjer og kjoler som jeg aldrig bruger, men strømperne bruges jo hver dag efterår/vinter/forår).

    Glæder mig til at se dine strømper :-)

    SvarSlet