Sider

onsdag den 16. oktober 2013

Over flere grænser

Jeg kan se at der er lidt unøjagtigheder i mit indlæg mandag. Jeg bringer derfor en lille rettelse: mandagens indlæg foregik i virkeligheden søndag.
Mandag foregik der ikke meget, da jeg blev ramt af dårlig mave og måtte holde sengen. Koret sang på et plejehjem og var på byvandring.

I dag er det så tirsdag, faktisk er den næsten gået, og den er gået godt. Vi forlod Maastricht i morges og kørte ca. 20 km til Dreiländereck. Her mødes Nederland, Belgien og Tyskland og det er faktisk muligt at være i alle 3 lande på en gang, som jeg demonstrerer på billedet. Koret måtte selvfølgelig også synge her, så "I Danmark er jeg født" klang i 3 lande på samme tid.

Herefter besøgte vi byen Kelmis i Belgien og fortsatte til Aachen i Tyskland. Her var der tid til at spise frokost og lave lidt sightseeing eller shopping, inden en korprøve i St. Follian Kirche. Jeg nåede at se Aachens domkirke - en utrolig smuk 8-kantet kirke med flotte mosaikker på vægge og lofter, virkelig et besøg værd.

Om aftenen gav vi så koncert i St. Follian Kirche. Der var ikke mange tilhørerer, men dørene stod åben ud til gaden, så forbipasserende turister eller lokale kom ind og lyttede lidt, inden de gik videre. Det var et fantastisk rum at synge i og koncerten gik rigtig godt. Der var øjeblikke, hvor jeg havde lyst til at lukke øjnene og nyde det, men dirigenten var blev tosset, hvis jeg havde gjort det, så jeg nøjedes med at få begejstringsgåsehud! Der var noget at fejre tilbage på hotellet i Maastricht.

Efter sådan en dag er det lidt vanskeligt at holde styr på grænseoverskridelserne, for vi løb flere gange rundt om Dreilandereck, men hvis jeg holder mig til dem, jeg kan tælle, har vi krydset 3 grænser i dag, så det samlede antal er vist 7 indtil videre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar