Sider

torsdag den 27. juni 2013

Endnu en overspringshandling

Jeg skal til "Sommerferiefrokost i Tyrol" i morgen og var derfor nødt til at sy et tyrolerinspireret forklæde samt investere i en blomsterkrans. Efter festen bliver forklædet forfremmet til klemmeforklæde og foræret væk.

mandag den 24. juni 2013

To-do ta-da endelig!

Lørdag aften (så sent at det næsten var søndag) blev jeg endelig færdig med en af tingene på to-do-listen. Jeg kan sætte kryds ved hynder til havestole! Jeg er godt tilfreds med resultatet. Forstykkerne er syet af rester fra mit sengetæppe og bagstykkerne af en lidt kraftig kvalitet købt i Stof & Stil. Mønsteret kommer fra bogen "Flower Power Patchwork". Puderne inden i er billige, beige og kedelige, men nu er det slut. Der er dømt sommer på terrassen - nu håber jeg bare, jeg snart får tid til at sidde og nyde den.
Stol + hynde med roser i baggrunden

Færdigt arbejde!

Kan quiltningen fornemmes?


søndag den 23. juni 2013

Nødvendig overspringshandling

Jeg har jo lavet en to-do-liste her i junimåned, men indtil videre er det ikke lykkedes mig at færdiggøre noget på listen. Fredag aften fik jeg faktisk syet lidt, men det var en overspringshandling, der intet har med listen at gøre. Nøglesnoren til arbejdsnøglerne var gået i stykker, og så måtte jeg jo lave en ny. Den er syet i stof fra Rema 1000 og pyntet med neonbånd fra Stof 2000.

lørdag den 22. juni 2013

Nye indkøb

Fredag eftermiddag gik turen til Stof & Stil. Jeg var afsted sammen med en veninde, der normalt ikke frekventerer sådanne steder, men hun tog udfordringen med oprejst pande. Jeg var dog klar over, at jeg måtte strukturere mit besøg - der var ikke tid til at ose, så jeg havde skrevet indkøbsseddel hjemmefra.
Jeg fandt forholdsvis hurtigt, hvad jeg skulle bruge, nemlig følgende:

 Og så var det, det gik galt... De næste ting stod ikke på sedlen, men måtte bare med hjem. Jeg har før set på det sort/hvide stof og overvejet, om der dog ikke var noget, jeg manglede i det mønster. Nu fandt jeg også et mønster til en kjole - ikke at jeg mangler en, men tingene passede sammen.
 Maja Hansens bog har jeg set flere steder i blogland og tænkt, at den da vist hørte til på min boghylde. Nu er den i hus, og jeg kan begynde at "dyrke" frugt og grønt med hæklenålen.
Med pligterne overstået kunne vi finde en café og gå i gang med det mere hyggelige punkt på dagens program: kaffe, kage og snak. En god start på weekenden!

onsdag den 12. juni 2013

Tidlig start

Jeg fik en mere end almindelig tidlig start på dagen i dag. Tankerne om bl.a. arbejdet begyndte at røre på sig ved halv 4-tiden, og på trods af tricket med at tømme det, hovedet er fuldt af, ud på papir, kunne jeg ikke falde til ro igen. Jeg tog konsekvensen og stod op lidt over 4. Jeg læste lidt på nogle af de blogs, jeg følger, og satte mig så til symaskinen. Hyndeprojektet er nu så langt, at alle fire patchworkforstykker er syet. Nu skal der quiltes, men jeg skal lige have fat i en tråd i den rigtige farve, før jeg kan komme videre.
Nu ringede vækkeuret, og dagen begynder for alvor. Hvis mine noter fra i nat giver bare den mindste smule mening set i dagslys, har de manglende timers nattesøvn ikke været helt spildt. Om ikke andet er jeg kommet videre med to-do-listen. Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget...

God dag til alle derude.

søndag den 2. juni 2013

Junimåneds To-do-liste

Flere steder i blogland har jeg set opfordringer til at skrive en "to-do-liste" med de krea-projekter, man gerne vil arbejde på i junimåned. Egentlig en god idé, tænker jeg. Man vil nok føle sig mere forpligtet på at føre dem ud i livet, når man har skrevet det på bloggen. Tidspunktet er nu ikke godt. Det er en hektisk tid på arbejdet med afslutning af dette skoleår og planlægning af det kommende. Det gør, at listen over krea-projekter bliver ret kort, men til gengæld nogenlunde realistisk. Inden liste-idéen poppede op, havde jeg tænkt at gøre noget for at få nogle af de igangværende projekter færdig. Derfor er det dem, der fylder månedens to-do-liste:

  • Hækle forårs/sommerblusen færdig. Forstykket er færdigt, og det var bagstykket næsten også. Men  jeg opdagede, at jeg havde hæklet noget strammere, da jeg lavede forstykket, så bagstykket blev pillet op i dag. Øv!
  • Sy nye betræk til havestolehynderne. Jeg har lavet patchworkforstykkerne til 2 hynder, så jeg mangler bare 2 til, og så skal de syes sammen med bagstykkerne og monteres.
  • Jeg har nogle stumper liggende fra, da jeg gik amok med saksen. De skal samles.
  • 2 blæksprutter skal have øjne, og jeg har fået en bestilling på en til.
Hmm...når jeg ser på ønskelisten, tvivler jeg allerede nu på, at det kan nåes, men jeg vil da forsøge!