Sider

søndag den 25. november 2012

Gevinst!

Så gik der lynhurtigt en weekend til uden nævneværdige nørklerier af egen hånd. Lørdag gik igen med kor, men denne gang var det med mit ekstrakor, hvor vi øver Haydns Skabelsen, et fantastisk værk. Jeg kom til at tale med min sidedame, som mente hun havde set mig et eller andet sted før. Jeg er ikke fantastisk god til at huske ansigter, og hendes fik desværre ingen klokker til at ringe. Vi begyndte på øvelsen "Find et sted, en tid og en begivenhed". Vi fik snævret søgefeltet ind til, at det måtte være noget med kor, og fandt efterhånden svaret: Vi havde sunget i det samme kor i Haslev i sidste halvdel af 90'erne, og det var dér, vi sang Haydns Skabelsen første gang!

Søndag gik med førjulehygge. Jeg havde lovet at hjælpe til på min fasters julebazar til fordel for Kirkens Korshær. Jeg havde i forvejen produceret lidt forskelligt til håndarbejdsboden og fik ellers til opgave at sælge lodder til lodtrækningen. Jeg købte også nogle selv mest for at støtte foretagenet, men gik faktisk hjem med en af de gode præmier: en stor kagedåse med alle mulige lækkerier i. Jeg købte også lys, marmelade, æbler og hjemmestrikkede sokker - jeg er endnu ikke nået til sokkestadiet i min strikkeudvikling!
 

1 kommentar:

  1. Dejligt at man kan købe hjemmestrikkede strømper, når man ikke selv strikker dem. Måske får du lyst til at strikke et par en dag......

    Skøn gevinst iøvrigt!

    SvarSlet