Sider

mandag den 30. september 2013

Sykredsen (med blødt d) i Riga 1. del

Sykredsens seneste møde foregik i Riga i weekenden. Bortset fra en del besvær med at komme derover (flyet var aflyst, så vi måtte en omvej om Stockholm)og hjem igen (tekniske problemer: flybyt = 1½ times forsinkelse) havde vi 3 nørkletøser en fantastisk tur.
Udsigten fra mit vindue
Vi boede i en lejlighed centralt i den gamle by i gå-afstand til alt, hvad vi havde brug for. Vi brugte en del tid på at gå rundt og opleve byen og stemningen. Vi indlagde passende pauser til indtagelse af mad og drikke, samt strikketid. Det gav anledning til formulering af Sykredsens motto: Der er garn, der skal strikkes, og rødvin, der skal drikkes. Vi drøftede om mottoet egentlig ikke burde broderes i korssting, men der er vist ingen af os, der har tid eller lyst til den opgave.
Sct. Peter kirken i vores "baggård"
Maden var god og billig. Vi har fået lækre kager, gode pizzaer og fantastiske lokale retter fx pandekager lavet af gulerødder og squash og serveret med flødesovs med kantareller, eller gryderetter med kartofler, kylling, svampe og fløde. I må nøjes med et billede af topscoreren på min kageliste: citronlagkage. Mums!
Rundt omkring i byen så vi flere interessante og sjove skulpturer. Nogle var endda til salg, men jeg havde ikke plads til et vildsvin i kufferten.


Og så lige det man skal se...
Krudttårnet

Frihedsmonumentet
Fortsættelse følger...

1 kommentar: